Anas Azraiee's FotoPage

By: Anas Azraiee Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Mar-2008 00:37 Email | Share | | Bookmark
Engagement Day (pic from her)

ayah dia, ayah saya juga
mak dia, mak saya juga
=)
View all 26 photos...
Alhamdulillah, semuanya selamat. Mizah in pinky. Lawa. Banyak manisan, kuih muih, kek dan gula2 coklat. Terima kasih atas pemberian ini.


Sunday, 16-Mar-2008 00:01 Email | Share | | Bookmark
Persiapan Tunang ~*

tunang sendiri yang bersihkan
 
 
View all 17 photos...
Tahniah tahniah tahniah banas atas pertunangan. kitorg doakan semuanya selamat, kekal berpanjangan dan bahagia ye. Kite panjatkan syukur yg tak terhingga kpd Allah swt. Alhamdulillah.

Ini adalah gmbr2/keadaan hari sepanjang persiapan utk majlis bertunang. Persiapan ni dah bermula 2 mggu awal. Kitorg (mak, ayah banas, akak) dah sibuk beli brg2 dan bahan2 utk hantaran dan hiasan2nye.

Hantaran dari pihak lelaki (banas) sebnyak 5 dulang. Bende2nye ialah; tepak sirih, sirih junjung, sepasang cincin (tanya dan tunang) bergabung dengan bunga rampai, bunga telur, bakul buah2an, baju (lawa giler), dan kek.

Cantikkan semua hntaran hasil kerja tgn kitorg? Well, tengoklah siapa yg buat... heheee


Saturday, 8-Mar-2008 06:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to A'Famosa Resort (PKN Family Day)

 
 
 
View all 66 photos...
Wahhh, sume gambar2 ni adalah sempena school break holiday anjuran tempat keje ayah (PKN family day). Tido sane 3 hari 2 mlm start 8hb after election day, then kitorg terus fly ke Melaka A'Famosa Resort. Check-in pkul 2 ptg tu dan check-out pkul 5 ptg hari Isnin. Bestt wooo.... Rugilah banas ngan akk x pegi, seronok dpt mandi2, dinner mlm tu mkn sedap2... haha

Then, after check-out kitorg terus balik kampung sbb mak ngan ayah ade hal sket.

Well, korang akan dapat tengok sape yg paling byk muke dia dlm sume gmbr2 ni. Dia mmg ratu berposing dlm ape pn gmbar. Haha (org itu) jgn marah aaa...


Wednesday, 5-Mar-2008 10:20 Email | Share | | Bookmark
sayangilah kucing kita... (part3)

sejoli rite?
port daneng -atas peti ais. Memanaskan lambir
i'm nothing here
View all 22 photos...
ha ha ha ha ha nanti kan lelame fotopages banas ni jadi tempat koleksi aneng dgn ambon je...

jgn marah aaaaa....

=== Bukti. Itu kerja diorg kopakan bakul mak.


Sunday, 10-Feb-2008 14:38 Email | Share | | Bookmark
P.S.H.S.S.

swEetErkU..~
bhgn depan..~
sEpUri zAhr..~
View all 30 photos...
kenangan 07.. eLwAyz.. kAktEh~


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net